Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Aanbod

Schuifpui reparatie

Schuifpui reparatie

Een schuifpui is een geweldige aanvulling voor in elk huis. Met een schuifpui geniet u van veel zonlicht in uw woning, betrekt u uw tuin meer bij uw woning en geniet u van een aangename warmte door de grote glasplaat heen. Dat de glasplaat van een schuifpui zo groot is, brengt ook een uitdaging met zich mee. Een schuifpui reparatie is hierdoor lastig uit te voeren. Bel direct naar 085-7607196 en onze glaszetters komen direct naar u toe.

Aandachtspunten bij een schuifpui reparatie

Is er bijvoorbeeld een vogel hard tegen de ruit van uw schuifpui aangevlogen? Dan bestaat de kans dat het glas is gebarsten. Om dit zo snel mogelijk te verhelpen, neemt u het beste direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken en om een herstelplan te bedenken. Nadien voeren wij de schuifpui reparatie snel, vakkundig en betaalbaar voor u uit.

Glas experts Glas experts Glas experts Glas experts Glas experts Glas experts

Onderhoud aan uw schuifpui

Bij een schuifpui reparatie komen enkele belangrijke aandachtspunten om de hoek kijken. Zo is een schuifpui over het algemeen meters breed, waardoor de glasplaat zelf ook erg breed is.

Ook wordt er in een schuifpui veelal voor dubbel glas gekozen. Dat is ook wat wij u aanraden. Met dubbel glas geniet u van een betere isolatie en betere geluiddemping.

Voordat wij de nieuwe glasplaat voor u kunnen maken, komen wij de maten opmeten. Vervolgens fabriceren wij de nieuwe glasplaat in de gewenste glassoort. We maken graag met u een afspraak om het glas te komen zetten. Nadien geniet u weer van een perfecte schuifpui. Een schuifpui waarmee u van alle hierboven benoemde voordelen geniet.

Wij helpen elke dag gemiddeld weer 7 klanten aan nieuw glas. Dit doen we al jaren met veel plezier en toewijding.

Huidige glas in de schuifpui vervangen

Bent u niet meer tevreden met het huidige glas in uw schuifpui? Bent u bijvoorbeeld van mening dat u teveel last van inkijk heeft? Of wilt u graag het enkel glas vervangen door dubbel glas? Als u het huidige glas in uw schuifpui wilt laten vervangen, kunt u ook bij Quist Expert terecht. Onze glaszetters staan graag voor u klaar om uw schuifpui weer helemaal naar wens te maken.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!