Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

HR++ Glas

HR++ glas is een zeer duurzaam glassoort dat u helpt te besparen op de energie. In het glas zit een kleine metalen coating die een luchtspouw creëert. Deze luchtspouw wordt vervolgens gevuld met edelgas (argon) wat er voor zorgt dat het glas een nog betere isolatie en comfort heeft dan HR+ glas.

Wat is HR++ glas?

HR ++ glas is de verbeterde versie van HR + glas. Dankzij zijn hoge isolatiewaarde zorgt dat de warmte binnen blijft, het niet tocht in huis en geluid beter wordt geïsoleerd. Het is zowel goed voor je energierekening als het klimaat. Het glas bestaat uit twee glasplaten waarbij op een van de glasplaten aan de spouwzijde een kleine, onzichtbare metaalcoating zit. De coating weerkaatst warmte, maar laat wel licht door. De coating creëert daarnaast een luchtspouw, die vervolgens wordt gevuld met een edelgas (argon). Door dit te vullen met edelgas in plaats van droge lucht, zoals bij HR+ glas wordt gedaan, krijgt het glas een betere isolerende werking.

Voordelen HR++ glas

HR++ glas plaatsen

Op zoek naar een glaszetter voor uw HR++ glas? Bij Quist Expert kunnen we HR++ glas voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas waardoor het glas altijd snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Subsidieregelingen

De overheid stimuleert alle huishoudens om huizen beter te isoleren. Sinds 1 januari 2022 doet de overheid dit ook met een subsidieregeling op isolatieglas. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u tot 30% subsidie krijgen op de aanschaf en plaatsing van isolatieglas. Wel is het belangrijk om te weten dat de subsidieregelingen door de overheid regelmatig aangepast worden. Doe dus goed onderzoek naar de actuele subsidieregeling op isolatieglas. Met zo’n regeling is het plaatsen van isolatieglas in ieder geval nóg interessanter.

Wij helpen met de aanvraag!

Heeft u bij ons isolatieglas gekocht? En laat u dit isolatieglas ook door ons plaatsen? Voordat wij de factuur naar u opsturen, helpen wij u graag met het aanvragen van de subsidie bij de overheid. Wij hebben hier inmiddels onwijs veel ervaring mee, waardoor dit aanvraagproces voor ons geen geheimen meer kent. Voor u betekent dit een groot voordeel; u heeft hier zelf minder omkijken en u kunt soms tot een subsidie van wel 30% genieten.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!