Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Kachelglas

Bent u op zoek naar glas dat hitte en hoge temperaturen probleemloos kan doorstaan? Dan bent u bij kachelglas aan het juiste adres. Dit speciale hittebestendige glas wordt bij Quist Expert speciaal geproduceerd om temperaturen tot wel 800 graden te kunnen weerstaan. Ideaal dus voor toepassingen als kachelruiten, ovens, bouwlampen en kookplaten. Kachelglas van Quist Expert – de ideale oplossing voor elke toepassing waarbij hitte een rol speelt.

Toepassingen van kachelglas

Kachelglas is de ideale keuze voor toepassingen waarbij hoge temperaturen een rol spelen. Dit type glas wordt vaak gebruikt voor kachelruiten, omdat het bestand is tegen temperaturen tot wel 800 graden. Zo kunt u genieten van de warmte en sfeer van uw kachel zonder u zorgen te maken over het glas. Naast kachels wordt kachelglas ook gebruikt bij andere hittebestendige toepassingen, zoals ovens, bouwlampen en glazen achterwanden bij fornuizen. Het glas zorgt ervoor dat de warmte goed wordt verdragen en het glas geen schade oploopt door de hitte.

Voordelen enkel glas

Soorten kachelglas

Keramisch glas

Keramisch kachelglas is de beste keuze als u op zoek bent naar een glassoort die bestand is tegen hoge temperaturen. Dit type glas is speciaal ontworpen om de warmte te weerstaan en biedt een uitstekende bescherming voor uw kachel of andere toepassingen die te maken hebben met hitte.

Gehard glas

Gehard kachelglas is een andere optie die geschikt is voor toepassingen met hoge temperaturen. Hoewel het minder hittebestendig is dan keramisch glas, is het nog steeds een goede keuze voor situaties waarin de temperaturen niet zo extreem hoog zijn.

Reparatie, vervanging & plaatsen van kachelglas

Bij Quist Expert vindt u een uitgebreid assortiment aan kachelglas, geschikt voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar keramisch of gehard glas, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste kachelglas voor uw specifieke behoeften. We geven graag advies over de verschillende soorten glas en welke het beste past bij uw situatie. Bij Quist Expert kunt u rekenen op een snelle levering van het door u gekozen kachelglas. Daarnaast bieden wij professionele plaatsing aan, zodat u zeker weet dat het glas op de juiste manier wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

Waarom Quist Expert?

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!