Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Glazen deuren

Wilt u twee ruimtes in uw woning meer bij elkaar betrekken? Of wilt u een bepaalde ruimte in uw woning groter laten ogen? Of wilt u mogelijk een nieuwe deur laten plaatsen? Het is in tal van situaties interessant om een nieuwe glazen deur aan te schaffen. Dankzij ons aanbod van glazen deuren heeft u in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden. Bij Quist Experts kan je zelf bepalen wat voor deur, in welke stijl en wat voor soort glas het moet zijn.

Waarom een glazen deur?

Glazen deuren brengen meerdere functionele voordelen met zich mee. Het verbindt ruimtes op een natuurlijke manier met elkaar, zorgt voor meer lichtinval in de ruimte en laat het de ruimte waar je in zit groter ogen. Het oogt minimalistisch, industrieel en modern. Daarnaast is het ook zeer onderhoudsvriendelijk. Houten deuren kunnen door temperatuurwisselingen uitzetten, waardoor de deur kan gaan klemmen. Bij een glazen deur heb je hier geen last van. Genoeg redenen om voor een glazen deur te gaan!

Voordelen glazen deuren

Glazen deuren op maat

Bij Quist Expert is het mogelijk om een glazen deur op maat te laten maken. Hierdoor heeft u altijd beschikking over het formaat en het uiterlijk van het glas dat u zelf wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u adviseren door de experts van Quist Expert. Onze glaszetters komen uw glazen deur gratis inmeten.

Glazen deur laten plaatsen

Op zoek naar een partij die uw glazen deur plaatst? De glaszetters van Quist Experts kunnen de glazen deur(en) voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glazen deuren waardoor het snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Subsidieregelingen

De overheid stimuleert alle huishoudens om huizen beter te isoleren. Sinds 1 januari 2022 doet de overheid dit ook met een subsidieregeling op isolatieglas. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u tot 30% subsidie krijgen op de aanschaf en plaatsing van isolatieglas. Wel is het belangrijk om te weten dat de subsidieregelingen door de overheid regelmatig aangepast worden. Doe dus goed onderzoek naar de actuele subsidieregeling op isolatieglas. Met zo’n regeling is het plaatsen van isolatieglas in ieder geval nóg interessanter.

Wij helpen met de aanvraag!

Heeft u bij ons isolatieglas gekocht? En laat u dit isolatieglas ook door ons plaatsen? Voordat wij de factuur naar u opsturen, helpen wij u graag met het aanvragen van de subsidie bij de overheid. Wij hebben hier inmiddels onwijs veel ervaring mee, waardoor dit aanvraagproces voor ons geen geheimen meer kent. Voor u betekent dit een groot voordeel; u heeft hier zelf minder omkijken en u kunt soms tot een subsidie van wel 30% genieten.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!