Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Gehard Glas

Bij Quist Expert bieden we gehard glas aan, een uitstekend product voor diverse toepassingen zoals hardglazen keukenwanden. Gehard glas is een ideale keuze voor de veiligheid, omdat het bestand is tegen veel druk en niet gemakkelijk breekt. Dit komt door de spanning in het glas, waardoor het extra sterk en duurzaam is. De veiligheid van gehard glas is een belangrijk voordeel. Mocht het glas omvallen, dan is de kans op ongevallen aanzienlijk kleiner. Wanneer het glas breekt, ontstaan er onscherpe korrels die de kans op verwondingen verminderen. Dit maakt gehard glas een uitstekende keuze voor toepassingen waar veiligheid en duurzaamheid van groot belang zijn. Quist Expert levert gehard glas in verschillende diktes, zodat we aan de specifieke behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een hardglazen keukenwand of een andere toepassing, wij zorgen voor maatwerk en een perfecte pasvorm. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om uw wensen te bespreken.

gehard glas is sterk en veilig

Gehard glas is ontworpen om veel kracht te kunnen weerstaan zonder te breken. Het is daardoor uitermate geschikt voor drukke ruimtes waar de kans op aanrakingen met het glas groot is. Door de speciale behandeling die gehard glas ondergaat, wordt het glas sterker en minder breekbaar. Mocht hardglas onverhoopt toch breken, dan zullen de glasscherven minder schade aanrichten. De glasscherven hebben afgeronde randen, waardoor de kans op snijwonden kleiner is. Ook de kans dat grote glasscherven losschieten en letsel veroorzaken, is beduidend kleiner bij gehard glas. Hardglas kan voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt, van keukenwanden en balustrades tot gevels en daken. Dankzij de hoge weerstand tegen breuk en de verbeterde veiligheid, is hardglas bij uitstek geschikt voor toepassingen waar veiligheid een rol speelt, zoals in de horeca of utiliteitsbouw, maar ook voor andere toepassingen. De verschillende diktes waarin hardglas leverbaar is, maken het ook geschikt voor constructief gebruik.

Voordelen enkel glas

Voor diverse doeleinden

Hardglas kan voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet, variërend van keukenwanden en balustrades tot gevels en daken. Dankzij de hoge impact- en breukweerstand en de daarmee gepaard gaande verbeterde veiligheid, is hardglas bij uitstek geschikt voor toepassingen waar veiligheid een belangrijke rol speelt, zoals in de horeca of utiliteitsbouw. De verschillende diktes waarin hardglas leverbaar is, maken het ook uitermate geschikt voor constructief gebruik in gebouwen. Hardglas kan daardoor op veel plaatsen het gebruik van traditionele bouwmaterialen vervangen.

Voor elke ruimte

Of u nu op zoek bent naar glas voor een keuken, badkamer, kantoor of gevel, hardglas is voor vrijwel elke ruimte bruikbaar. Dankzij de grote diversiteit aan diktes, afmetingen en uitvoeringen die verkrijgbaar zijn, kan hardglas worden toegepast voor de meest uiteenlopende doeleinden. De specialisten van Quist Expert adviseren u graag over de optimale hardglas oplossing die past bij uw specifieke wensen en eisen. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze uit de vele mogelijkheden die hardglas biedt.

Vervanging & plaatsen van gehard glas

Mocht u uw gehard glas willen laten repareren, vervangen of plaatsen staat Quist Expert voor u klaar om het snel en vakkundig te vervangen. Onze ervaren glaszetters kunnen het gehard glas op de juiste manier plaatsen zodat uw woning of bedrijfspand weer veilig en functioneel is. Bij Quist Expert begrijpen we dat glasschade onverwacht en ongewenst is. Daarom streven we ernaar om u zo snel mogelijk te helpen en uw gehard glas te repareren of vervangen met minimale overlast. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gehard glas reparatie- en vervanging diensten.

Waarom Quist Expert?

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!