Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas is een stevig glas waar je overheen kunt lopen. De glasplaten bestaan meestal uit meerdere lagen gehard glas die met folie aan elkaar zijn verweven. Het oogt modern en wordt veelal gebruikt om meer lichtinval in het huis te creëren. Daarnaast is het zeer veilig: het is zo gemaakt dat mocht het glas onverhoopt toch breken, je nooit naar beneden zal vallen. Bij Quist Expert kunnen we u helpen met advies, levering en plaatsing voor beloopbaar glas. U heeft keuze uit verschillende stijlen zodat er altijd wat voor u tussen zit.

Waarom beloopbaar glas nemen?

Er zijn meerdere manieren om beloopbaar glas toe te passen aan uw huis. Het kan bijvoorbeeld binnenshuis, op een dakterras of bij een uitbouw gebruikt worden. Ook zijn er meerdere redenen om voor beloopbaar glas te kiezen. Beloopbaar glas ziet er modern uit, zorgt voor meer lichtinval en het zorgt voor een ruimtelijker gevoel. Daarnaast is het glas gemakkelijk te onderhouden en is glas een zeer duurzaam materiaal.

Voordelen beloopbaar glas

Beloopbaar glas op maat

Bij Quist Expert is het mogelijk om beloopbaar glas op maat te laten maken. Hierdoor heeft u altijd beschikking over het formaat en het uiterlijk van het glas dat u zelf wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u adviseren door de experts van Quist Expert. Onze glaszetters komen uw beloopbare glas gratis inmeten.

Beloopbaar glas laten plaatsen

Op zoek naar een partij die uw beloopbare glas plaatst? De glaszetters van Quist Experts kunnen beloopbaar glas plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten beloopbare beglazing waardoor het snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!