Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Glazen balkon-en tuinafscheidingen

Bent u voor uw balkon of tuin op zoek naar een afscheiding? Dan is de keuze voor een glazen afscheiding de beste keuze. Een glazen afscheiding oogt modern, zorgt voor doorkijk en laat de ruimte groter ogen dan die daadwerkelijk is. Bij Quist Expert kunnen we u helpen met de levering en installering voor elk soort glazen afscheiding. U heeft keuze uit verschillende stijlen zodat er altijd wat voor u tussen zit.

Waarom een glazen afscheiding?

Een glazen afscheiding ziet er modern uit, zorgt voor lichtinval en geeft de optische illusie dat u over meer ruimte beschikt. Het oogt minimalistisch, industrieel en modern. Het glas is zeer onderhoudsvriendelijk waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast is een glazen afscheiding zeer stevig en is het glas zeer duurzaam.

Glazen balkonafscheiding

Een glazen afscheiding is ideaal voor uw balkon. Het oogt modern, houdt de wind tegen en is makkelijk schoon te maken. Belangrijkste reden is echter dat u met een glazen balkonafscheiding een ruimtelijke sfeer op uw balkon creëert. Een balkon voelt voor velen vaak krap en klein aan, maar met een glazen balkonafscheiding oogt uw balkon direct al een stuk groter.

Glazen tuinafscheiding

Bent u het beu om constant naar een houten schutting te moeten kijken? Of heb je veel meer uitzicht staan die wordt verhuld door de schutting? Met een glazen tuinafscheiding vergroot u het uitzicht van uw tuin. U zit uit de wind en kunt nog steeds genieten van het prachtige uitzicht.

Glazen balkon of tuinafscheiding op maat

Bij Quist Expert is het mogelijk om een glazen balkon-en tuinafscheiding op maat te laten maken. Hierdoor heeft u altijd beschikking over het formaat en het uiterlijk van het glas dat u zelf wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u adviseren door de experts van Quist Expert. Onze glaszetters komen uw glazen balkon of tuinafscheiding gratis inmeten.

Voordelen glazen balkon en tuin-afscheiding

Glazen balkon of tuinafscheiding laten plaatsen

Op zoek naar een partij die uw glazen balkon of tuinafscheiding plaatst? De glaszetters van Quist Experts kunnen de glazen afscheidingen voor zowel het balkon als voor de tuin voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glazen afscheidingen waardoor het snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!