Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

HR + Glas

HR+ glas is een isolerend glas dat beter isoleert dan normaal dubbelglas en hr-glas. Het zorgt ervoor dat de warmte beter binnenshuis wordt gehouden, heeft geen last van condensatie en isoleert beter. HR + glas is een verstandige en vooral ook duurzame keuze. Bel ons op 010-7604310.

Wat is HR+ glas?

HR + glas is een dubbele glasplaat waarbij een van de glasplaten aan de spouwzijde is voorzien van een hele kleine, onzichtbare metaalcoating. Dit creëert een luchtspouw die wordt gevuld met droge lucht. De coating zorgt ervoor dat warmte beter binnen een ruimte wordt gehouden en er dus minder warmte verloren gaat. Het verschil met HR++ glas is dat de luchtspouw wordt gevuld met droge lucht. Bij HR++ glas wordt deze gevuld met een edelgas (meestal argon) wat voor een nog betere isolatie zorgt ten opzichte van HR+ glas. Bij Quist Expert kunnen we HR+ glas leveren in verschillende soorten maten, waardoor er altijd een oplossing op maat kan worden geboden.

Voordelen HR+ glas

HR+ glas plaatsen

Op zoek naar een glaszetter voor uw HR+ glas? Bij Quist Expert kunnen we HR + glas voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas waardoor het glas altijd snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Subsidieregelingen

De overheid stimuleert alle huishoudens om huizen beter te isoleren. Sinds 1 januari 2022 doet de overheid dit ook met een subsidieregeling op isolatieglas. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u tot 30% subsidie krijgen op de aanschaf en plaatsing van isolatieglas. Wel is het belangrijk om te weten dat de subsidieregelingen door de overheid regelmatig aangepast worden. Doe dus goed onderzoek naar de actuele subsidieregeling op isolatieglas. Met zo’n regeling is het plaatsen van isolatieglas in ieder geval nóg interessanter.

Wij helpen met de aanvraag!

Heeft u bij ons isolatieglas gekocht? En laat u dit isolatieglas ook door ons plaatsen? Voordat wij de factuur naar u opsturen, helpen wij u graag met het aanvragen van de subsidie bij de overheid. Wij hebben hier inmiddels onwijs veel ervaring mee, waardoor dit aanvraagproces voor ons geen geheimen meer kent. Voor u betekent dit een groot voordeel; u heeft hier zelf minder omkijken en u kunt soms tot een subsidie van wel 30% genieten.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!