Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Glashandel Rhoon

Is uw glas toe aan vervanging? Of het nu om een raam, een douchewand of een glazen deur gaat: Quist Expert is uw glashandel in Rhoon voor alle soorten glas. Het glas wordt vakkundig en snel geplaatst door onze ervaren glaszetters. Heeft u spoed? Dan kunt u beschikken over onze 24/7 dienst. Bel direct naar 010-7603383 en onze glaszetters in Rhoon komen direct naar u toe. Quist Expert houdt zich bezig met het plaatsen en leveren van allerlei soorten glas voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Al jaren voeren wij dagelijks reparaties uit of vervangen wij bij complete projecten alle ruiten.

Spoedservice 24/7

Glasschade kan op de meest vervelende dagen of tijdstippen voorkomen. Daarom is Quist Expert 365 dagen per jaar 24/7 voor u bereikbaar. Onze glaszetters in Rhoon staan zo snel mogelijk bij u voor de deur. Of het nu ochtend, middag, avond of nacht is. Wij durven te stellen dat wij altijd een oplossing voor uw probleem hebben. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, HR++ of meer specialistisch glas, wij kunnen altijd voor een oplossing op maat zorgen.

Glas vervangen Rhoon

Lek glas

Dubbelglas kan na verloop van tijd lek raken. Er komt dan vocht aan de binnenkant van de dubbele glazen platen. Hierdoor komt het raam er minder mooi uit te zien en valt de isolerende werking van het raam weg. Dit vocht is helaas niet te verwijderen en de ruit zal moeten worden vervangen.

Gebroken glas

Glas is kwetsbaar en kan breken. Soms kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Denk aan een bal door de ruit of aan inbraakschade. Gebroken glas is gevaarlijk, laat tocht door en ziet er niet netjes uit. Daarom is het raadzaam om gebroken glas te (laten) vervangen. Quist Glas Expert kan dit voor u doen.

Kapot glas

Glas kan kapot gaan. Gelukkig kan er altijd glas vervangen worden en kan voor iedere ruit een vervanging geplaatst worden. Kapot glas kan door Quist Expert aangepakt worden. Tijdelijk zetten wij de ruit (wanneer deze helemaal kapot is) dicht waarna wij de bestelling afwachten. Zodra deze binnen is, komen wij uw kapotte ruit vervangen voor een nieuwe. Kapot glas behoort zo snel tot de verleden tijd!

Wij helpen elke dag gemiddeld weer 7 klanten aan nieuw glas. Dit doen we al jaren met veel plezier en toewijding.

Quist Expert: de glaszetter in Rhoon

Quist Expert is al meer dan 10 jaar een begrip in Rhoon en omstreken. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas waardoor het glas altijd snel geleverd kan worden. Denk aan enkel glas, dubbelglas, triple glas, draadglas, kattenluik in glas, gehard glas, spiegels, douchewanden en nog veel meer! Ons vakkundig en gecertificeerd personeel kan hierdoor snel handelen waardoor uw glas zeer snel vervangen en geplaatst kan worden.

Waarom Quist Expert?

Verzekerd? Wij handelen het af!

Op het moment dat u glasschade in Rhoon ontdekt, zou u twee partijen in kennis moeten stellen. U kunt met ons contact opnemen voor het laten herstellen van het glas, terwijl u ook uw verzekeringsmaatschappij hierover moet informeren. Grote kans dat u via een verzekering verzekerd bent tegen de glasschade. Mocht u inderdaad verzekerd zijn, versturen wij onze factuur rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij toe. U geniet binnen mum van tijd van glasherstel in Rhoon en u heeft geen omkijken naar de afhandeling met uw verzekeraar!

Betrouwbaar en betaalbaar

Altijd een oplossing​

Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?
Wij durven te stellen dat wij altijd een oplossing voor uw probleem hebben. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, HR++ of meer specialistisch glas, wij kunnen altijd voor een oplossing op maat zorgen.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!