Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Aanbod

Bijproducten

Isolatieglas is een glassoort dat een isolerende werking met zich meebrengt. Er zijn verschillende soorten isolatieglas met verschillende isolatiewaardes en prijzen. Zo is er HR+ glas, HR++ glas, Triple glas (HR+++ glas) en normaal dubbelglas. Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten die op een bepaalde afstand luchtdicht aan elkaar zijn verbonden, waardoor een spouw ontstaat die een isolerende werking heeft. Afhankelijk van welk soort isolatieglas u neemt kan deze spouw gevuld worden met lucht of edelgas. Bel direct naar 010-7603383 en onze glaszetters komen direct naar u toe.

Ventilatieroosters

Met glas geniet u van de gewenste lichtinval en privacy, maar niet van de gewenste frisse lucht. Gelukkig bieden ventilatieroosters op dit gebied uitkomst. Bij het laten plaatsen van bijvoorbeeld een nieuw raam is het daarom verstandig om ventilatieroosters te laten plaatsen. Een uitgebreid aanbod van ventilatieroosters vindt u bij Quist Expert. Onze glaszetters zijn ook nog in staat om dit ventilatierooster voor u vakkundig te monteren. Neem gerust contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Glaslatten

Met glaslatten is het mogelijk om een glasplaat stevig vast te zetten, bijvoorbeeld in het kozijn. Na verloop van tijd slijten de glaslatten echter wel, onder meer door invloeden van buitenaf. Mede hierom is het advies om eens in de zoveel jaar de glaslatten van uw woning te vervangen. Wij adviseren u graag over de beste soort glaslatten en kunnen de glaslatten direct voor u vervangen. Daarmee kunt u weer heel wat jaren vooruit en blijft uw woning in een goede staat.

Velux ruiten vervangen

Heeft u jaren geleden voor de aanschaf van een Velux dakraam of ander soort raam gekozen? Velux levert kwaliteit, maar het is altijd mogelijk dat er een gebrek aan de ruit ontstaat. Op het moment dat er bijvoorbeeld een barst in de glasplaat ontstaat, moet de Velux ruit zo snel mogelijk worden vervangen. Voor het laten vervangen uw Velux ruiten bent u bij Quist Expert aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste ruiten en plaatsen deze graag, tot in perfectie, voor u.

Kattenluikjes in glas

Heeft u een glazen pui? En wilt u dat uw kat hierdoor naar buiten kan? Dan kunt u door ons een kattenluik in glas laten maken. Hierdoor kan uw kat weer naar binnen en buiten en kunt u uw glazen pui behouden. Wij komen graag deze klus bij u thuis opnemen. Daarna geven wij een prijs op. Bel ons op 085-760 45 70.

Schuifpui reparatie

Quist Expert levert hardglas in verschillende diktes, bijvoorbeeld voor, hardglazen keukenwanden. Hard glas is een ideaal product om toe te passen bij drukke bijeenkomsten het glas kan namelijk veel doorstaan en is niet makkelijk breekbaar dat komt namelijk door de spanning in het glas.

De kans dat het glas zou kunnen omvallen verkleint de kans op ongevallen de breuken van het glas heeft onscherpe korrels wat de kans op verwondingen verkleint.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!