Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Dubbelglas – Thermopane

Dubbelglas, ook wel thermopane genoemd, is een isolerend glas dat flinke voordelen heeft ten opzichte van enkel glas. Het glas bestaat uit twee glazen die luchtdicht met elkaar zijn verbonden waardoor er een isolerende ruimte tussen het glas ontstaat. De naam thermopane komt vanuit het Duitse bedrijf dat het glas voor het eerst op de markt heeft gebracht. Tegenwoordig wordt de echte thermopane bijna niet meer aangeboden, omdat er betere alternatieven als HR++(hoog rendement) glas op de markt zijn gekomen. Bel ons direct op 085-7604572

Wat is dubbelglas?

Dubbelglas bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit twee glasplaten. Deze glasplaten zijn luchtdicht aan elkaar gevoegd waardoor een spouw ontstaat. Verschil met thermopane en HR-glas is dat het HR-glas van een metalen coating wordt voorzien en er tussen de spouw droge lucht of edelgas wordt gespoten, zodat deze een betere isolerende werking heeft. Dubbelglas zorgt voor een flinke energiebesparing ten opzichte van enkel glas en meer wooncomfort.

Voordelen dubbelglas

Dubbelglas plaatsen

Op zoek naar een glaszetter voor uw dubbelglas? Bij Quist Expert kunnen we dubbelglas voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas waardoor het glas altijd snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Subsidieregelingen

De overheid stimuleert alle huishoudens om huizen beter te isoleren. Sinds 1 januari 2022 doet de overheid dit ook met een subsidieregeling op isolatieglas. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u tot 30% subsidie krijgen op de aanschaf en plaatsing van isolatieglas. Wel is het belangrijk om te weten dat de subsidieregelingen door de overheid regelmatig aangepast worden. Doe dus goed onderzoek naar de actuele subsidieregeling op isolatieglas. Met zo’n regeling is het plaatsen van isolatieglas in ieder geval nóg interessanter.

Wij helpen met de aanvraag!

Heeft u bij ons isolatieglas gekocht? En laat u dit isolatieglas ook door ons plaatsen? Voordat wij de factuur naar u opsturen, helpen wij u graag met het aanvragen van de subsidie bij de overheid. Wij hebben hier inmiddels onwijs veel ervaring mee, waardoor dit aanvraagproces voor ons geen geheimen meer kent. Voor u betekent dit een groot voordeel; u heeft hier zelf minder omkijken en u kunt soms tot een subsidie van wel 30% genieten.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!