Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Aanbod

Glas Schadeherstel

Spoedservice 24/7

Wij durven te stellen dat wij altijd een oplossing voor uw probleem hebben. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas, HR++ of meer specialistisch glas, wij kunnen altijd voor een oplossing op maat zorgen.

Lek glas

Dubbel glas kan gaan lekken. Er komt dan vocht aan de binnenkant van de dubbele glazen platen. Dit vocht is helaas niet te verwijderen en de ruit zal moeten worden vervangen.

Enkel glas wordt nog steeds veel gebruikt. Vooral binnenshuis wordt enkel glas toegepast in bijvoorbeeld deuren en soms boven de deuren om de ruimte meer licht te geven. Helaas is enkel glas erg gevoelig voor braak. Dat wil zeggen: het sneuvelt snel.

Gelukkig is er dan altijd een glaszetter in de buurt die uw enkel glas kan komen vervangen. Het tijdelijk afdichten van een enkel glas ruit (omdat de maat niet voorradig is) is natuurlijk ook mogelijk.

Gebroken glas

Glas ik kwetsbaar en kan breken. Gebroken glas is gevaarlijk, laat vaak tocht door en is niet netjes. Daarom is het raadzaam om gebroken glas te (laten) vervangen. Quist Expert kan dit voor u doen. In de tekst hieronder leggen wij uit wat wij voor u kunnen betekenen en waarom u voor Quist Expert zou kunnen kiezen.

Kapot glas

Glas kan kapot gaan. Dat is een nadeel van glas. Gelukkig kan er altijd glas vervangen worden en kan voor iedere ruit een vervanger geplaatst worden. Kapot glas kan door Quist Expert aangepakt worden.

Tijdelijk zetten wij de ruit (wanneer deze helemaal kapot is) dicht waarna wij de bestelling afwachten. Zodra deze dan binnen is komen wij uw kapotte ruit vervangen voor een nieuwe. Kapot glas behoort zo snel tot de verleden tijd!

Wij helpen elke dag gemiddeld weer 7 klanten aan nieuw glas. Dit doen we al jaren met veel plezier en toewijding.

Akte van sessie alle verzekeraars

Op het moment dat u glasschade ontdekt, zou u twee partijen in kennis moeten stellen. U kunt met ons contact opnemen voor het laten herstellen van het glas, terwijl u ook uw verzekeringsmaatschappij hierover moet informeren. Grote kans dat u via een verzekering verzekert bent tegen de glasschade. Mocht u inderdaad verzekert zijn, versturen wij onze factuur rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij toe. U geniet binnen mum van tijd van glasherstel en u heeft geen omkijken naar de afhandeling met uw verzekeraar!

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!