Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Aanbod

Kattenluik in glas

Kattenluik in glas

De aanschaf van een kattenluik is een ware aanrader voor elke kat. Dankzij het kattenluik is uw kat namelijk in staat om van binnen naar buiten te lopen. Erg fijn voor uw kat, maar minstens net zo fijn voor u. U hoeft immers niet meer elke keer de deur open en dicht te doen. Wilt u een kattenluik in glas laten plaatsen? Dat is mogelijk! Bel direct naar 085-7604572 en onze glaszetters komen direct naar u toe. Voor het plaatsen van een kattenluik in glas moet er in glas gesneden worden. Hier heeft u speciaal gereedschap en specifieke kennis voor nodig. U kunt dit daarom het beste uit laten voeren door de experts van Quist. Maar, het is in veel gevallen nog verstandiger om een nieuwe glasplaat te laten monteren. Dit is veiliger, handiger en veelal ook nog betaalbaarder.

Kattenluik in enkel glas

Het snijden in enkel glas is niet makkelijk; de kans dat dit fout gaat, is vrij groot. Het is daarom bij enkel glas aan te raden om voor een compleet nieuwe glasplaat te kiezen. In deze nieuwe glasplaat maken wij voor u de juiste uitsnede, waarna wij het glas bij u thuis komen plaatsen. Het is vervolgens een fluitje van een cent om het kattenluik in dit glas te plaatsen.

Glas experts Glas experts Glas experts Glas experts Glas experts Glas experts

Kattenluik in dubbel glas

Heeft u in uw woning voor dubbel glas gekozen? Dan is het goed om te weten dat hier géén kattenluik in gemonteerd kan worden. Door de samenstelling van dubbel glas is er maar één oplossing: een geheel nieuwe glasplaat met daarin een gat maken. Wij maken deze glasplaat graag voor u op maat, inclusief een op maat gemaakt gat. Dankzij dit gat is het vervolgens mogelijk om het kattenluik in het dubbele glas te verwerken.

Moraal van het verhaal: een kattenluik is in een bestaande glasplaat erg lastig uit te snijden. Het advies is daarom om door ons een geheel nieuwe ruit/deur te laten maken. In deze ruit/deur maken wij een gat, waarna wij de ruit/deur voor u plaatsen. Het kattenluik is vervolgens gemakkelijk in het gat aan te brengen.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!