Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Glazen Douche Wanden

Start u de dag ook graag met een lekkere warme douche? U geniet hier het meeste van als uw douche volledig naar uw wens is. Dat krijgt u onder meer voor elkaar door in nieuwe douchewanden te investeren. Nieuwe douchewanden zijn prachtig, zijn van de beste materialen en brengen de gewenste sfeer met zich mee. Doordat de moderne douchewanden van de beste materialen vervaardigd zijn, geniet u héél lang van uw nieuwe douchewand. Direct te bestellen bij Quist Expert!

Waarom een glazen douchewand?

Er zijn verschillende redenen om voor een glazen douchewand te kiezen. Het geeft uw badkamer allereerst een moderne uitstraling. Het ziet er stijlvol uit en oogt modern. Er zijn verschillende soorten douchewanden waardoor er altijd een glazen douchewand te vinden is die past binnen de stijl van jouw badkamer. Daarnaast is het mogelijk om meer privacy aan uw douche te geven door voor gekleurd glas of figuurglas te kiezen. Ook heb je meer lichtinval dankzij een glazen douchewand. Een andere reden is dat het schoner en hygiënischer is dan een tegelwand. Het glas is zo bewerkt dat er weinig tot geen kalk en vuil zich aan het glas kan hechten. De douchewand kan gemakkelijk tot aan de grond geplaatst worden, waardoor een opstapje niet meer nodig is. Het biedt dus ook nog praktische voordelen.

Voordelen HR+ glas

Veiligheid glazen douchewand

Een douchewand moet uiteraard ook veilig zijn. Daarom wordt er gebruikgemaakt van veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard waardoor het tot wel 5 keer zo sterk is als normaal glas. En mocht het toch onverhoopt misgaan: bij gehard glas ontstaan geen scherven wanneer het breekt. Hierdoor kunt u altijd met een veilig gevoel onder de douche stappen.

Glazen douchewand op maat

Bij Quist Expert is het mogelijk om een douchewand op maat te laten maken. Hierdoor heeft u altijd beschikking over het formaat en het uiterlijk van het glas dat u zelf wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u adviseren door de experts van Quist Expert. Onze glaszetters komen uw douchewand gratis inmeten.

Douchewand laten plaatsen

Op zoek naar een partij die uw douchewand plaatst? De glaszetters van Quist Experts kunnen de glazen douchewand voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas waardoor het glas snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Subsidieregelingen

De overheid stimuleert alle huishoudens om huizen beter te isoleren. Sinds 1 januari 2022 doet de overheid dit ook met een subsidieregeling op isolatieglas. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u tot 30% subsidie krijgen op de aanschaf en plaatsing van isolatieglas. Wel is het belangrijk om te weten dat de subsidieregelingen door de overheid regelmatig aangepast worden. Doe dus goed onderzoek naar de actuele subsidieregeling op isolatieglas. Met zo’n regeling is het plaatsen van isolatieglas in ieder geval nóg interessanter.

Wij helpen met de aanvraag!

Heeft u bij ons isolatieglas gekocht? En laat u dit isolatieglas ook door ons plaatsen? Voordat wij de factuur naar u opsturen, helpen wij u graag met het aanvragen van de subsidie bij de overheid. Wij hebben hier inmiddels onwijs veel ervaring mee, waardoor dit aanvraagproces voor ons geen geheimen meer kent. Voor u betekent dit een groot voordeel; u heeft hier zelf minder omkijken en u kunt soms tot een subsidie van wel 30% genieten.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!