Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Quist Glas Expert

Contact

Contact opnemen met Quist Glas Expert

Kommiezenlaan 20
3125 AN Schiedam

Bert Balk
Bert Balk
2022-12-30
Na het vergelijken van diverse offertes, waarbij de verschillen best groot zijn, koos ik met enige aarzeling voor de goedkoopste. Daar heb ik geen spijt van. De service en de informatie voorafgaand aan de opdracht was heel goed en zeer vriendelijk. Na het geven van de opdracht volgde snel het inmeten. De levering en plaatsing na 5 weken daarna. De plaatsing en prima afwerking van ruim 35m2 dubbelglas HR++ was in 1 (lange) dag gebeurd. Alles netjes, razendsnel en beregoed ! Quist is een aanrader.
Pauline De Jong
Pauline De Jong
2022-11-24
Telefonisch goed bereikbaar, komt dezelfde dag nog de kapotte ruit dichtplakken. Komt zijn afspraken na, werkt snel en heeft goede service, hij voerde zelfs mijn houte plank af. Vriendelijke man en vrouw, hij repareert de ruit, zij doet het papierwerk, top team! Erg vriendelijk en begripvol. Ik raad Quist Glas Expert aan. Foto van de tijdelijke ruit.
S Lasithiotakis
S Lasithiotakis
2022-06-09
Vanmorgen gebeld en voicemail ingesproken. Nu zelf maar weer gebeld aangezien ik nog niet terug gebeld was en kreeg een dame aan de lijn. Ik vertelde dat ik gebeld had waarop zij kort antwoorden "sorry nu geen tijd "en ophing zonder verder nog iets te zeggen. Zo NIET professioneel en eigenlijk zeer onbeschoft. In de avond door de eigenaar zellf gebeld . Zeer netjes zijn excuses aangeboden er was een hele stapel glas omgevallen en daar had de dame in kwestie tussen gestaan. Ze was dus erg geschrokken. Ik wilde eigenlijk mijn slechte revieuw weghalen alleen zou niet weten hoe. Hierom toch een super review , want kan nu begrip op brengen voor de dame in kwestie. dikke pluim ook voor de eigenaar dat hij de moeite heeft genomen om mij het e.e.a. uit te leggen.
Egmond Mons
Egmond Mons
2022-06-09
Ik had bij Quist glas besteld en dat is nu geplaatst. Zit er weer keurig in, na afloop alles netjes opgeruimd. Ik ga in de toekomst zeker weer bellen voor glas klussen. Bedankt v oor de snelle service. Egmond Mons
Fons Cornelissen
Fons Cornelissen
2022-05-11
Snelle service en echte afspraak is afspraak mentaliteit??Top!

Contact opnemen

Voor de snelste verwerking van uw aanvraag, adviseren wij u de maten per ruit door te geven. Of bel ons op 085 – 04 79 222.