Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Glazen balustrades

Bent u voor in woning of tuin op zoek naar een balustrade? Dan is de keuze voor een glazen balustrade de beste keuze. Met een glazen balustrade geniet u van een prachtige afscheiding, van een fraaie doorkijk en van de gewenste lichtinval. Doordat u door de balustrade heen kunt kijken, oogt een ruimte (binnen of buitenshuis) ook nog eens een stuk groter. U kunt glazen balustrades tegenwoordig in tal van soorten en stijlen aanschaffen.

Waarom een glazen balustrade?

Een glazen balustrade ziet er modern uit, zorgt voor lichtinval en geeft de optische illusie dat je over meer ruimte beschikt. Het oogt minimalistisch, industrieel en modern. Het glas is zeer onderhoudsvriendelijk waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast is een glazen balustrade zeer stevig en is het glas zeer duurzaam.

Glazen balkonhek

Een glazen balustrade is ideaal voor op het balkon. Het geeft een luxe en moderne uitstraling aan je balkon weer. Bij een normaal balkonhek wordt je vaak beperkt in je zicht, terwijl je door een glazen balkonhek alles in het gezichtsveld kan zien. Ook zorgt het ervoor dat je balkon veel ruimtelijker oogt. Een glazen balkonhek wordt stevig in elkaar gezet en zal, mits je er geen extreme krachten op zet, niet breken.

Glazen trap balustrade

Een glazen trap balustrade is een verrijking voor uw huis. Uw huis voelt direct een stuk ruimtelijker aan, heeft een betere lichtinval en past het heel goed binnen verschillende interieurstijlen. Daarnaast is glas een duurzaam materiaal. De glaszetters van Quist Expert zorgen dat het glas stevig vast zit waardoor er geen ongelukken mee kunnen gebeuren.

Glazen balustrade op maat

Bij Quist Expert is het mogelijk om een glazen balustrade op maat te laten maken. Hierdoor heeft u altijd beschikking over het formaat en het uiterlijk van het glas dat u zelf wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u adviseren door de experts van Quist Expert. Onze glaszetters komen uw glazen balustrade gratis inmeten.

Voordelen glazen balustrade

Glazen balustrade laten plaatsen

Op zoek naar een partij die uw glazen balustrade plaatst? De glaszetters van Quist Experts kunnen de glazen balustrade(s) zowel voor het balkon als voor de trap voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glazen balustrades waardoor het snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!