Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Glazen achterwand keuken

Keukenwanden van glas zijn een voortdurende trend. Door de ontwikkeling op het gebied van glas heeft keukenwand glas zichzelf ontwikkeld tot een duurzaam product. Het zorgt voor een mooie uitstraling en geeft een groot overzicht in uw keuken. Een groot voordeel aan een glazen achterwand voor de keuken is dat het goed schoon te houden is, waardoor het zeer hygiënisch is. De keukenwanden zijn uiteraard hittebestendig.

Waarom een glazen achterwand voor de keuken?

Een glazen achterwand voor de keuken brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo zijn vlekken veel gemakkelijker schoon te maken waardoor uw keuken hygiënischer wordt. U heeft geen voegen meer waar bacteriën zich in kunnen ophopen. Ook is het glas bestand tegen vocht en verkleuring. Naast de functionele voordelen brengt het ook uiterlijke voordelen met zich mee. Zo oogt uw keuken ruimer, ziet het er modern uit en krijgt je keuken een betere lichtinval.

Voordelen glazen achterwand keuken

Glazen keuken achterwand op maat

Bij Quist Expert is het mogelijk om een glazen keuken achterwand op maat te laten maken. Hierdoor heeft u altijd beschikking over het formaat en het uiterlijk van het glas dat u zelf wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u adviseren door de experts van Quist Expert. Onze glaszetters komen uw keuken achterwand van glas gratis inmeten.

Glazen achterwand keuken laten plaatsen

Op zoek naar een partij die uw glazen keuken achterwand plaatst? De glaszetters van Quist Experts kunnen het voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glazen keuken achterwanden waardoor het snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!