Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Aanbod

Glasproducten

Isolatieglas is een glassoort dat een isolerende werking met zich meebrengt. Er zijn verschillende soorten isolatieglas met verschillende isolatiewaardes en prijzen. Zo is er HR+ glas, HR++ glas, Triple glas (HR+++ glas) en normaal dubbelglas. Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten die op een bepaalde afstand luchtdicht aan elkaar zijn verbonden, waardoor een spouw ontstaat die een isolerende werking heeft. Afhankelijk van welk soort isolatieglas u neemt kan deze spouw gevuld worden met lucht of edelgas. Bel direct naar 085-760 45 70 en onze glaszetters komen direct naar u toe.

Spiegels

Het ophangen van een spiegel brengt tal van voordelen met zich mee. U kunt zich makkelijker ’s ochtends opfrissen, u kunt uw outfit bekijken en u laat een ruimte met een spiegel ook nog groter ogen. Bovendien heeft u de keuze uit veel soorten spiegels, zoals ook duidelijk uit ons aanbod blijkt. Bekijk op uw gemakje ons aanbod van spiegels en schaf de gewenste spiegel aan. Alle spiegels die wij leveren, zijn in ieder geval van top kwaliteit.

Douchewanden

Start u de dag ook graag met een lekker warme douche? U geniet hier het meeste van als uw douche volledig naar uw wens is. Dat krijgt u onder meer voor elkaar door in nieuwe douchewanden te investeren. Nieuwe douchewanden zijn prachtig, zijn van de beste materialen en brengen de gewenste sfeer met zich mee. Doordat de moderne douchewanden van de beste materialen vervaardigd zijn, geniet u héél lang van uw nieuwe douchewand. Direct te bestellen bij Quist Expert!

Glazen deuren

Wilt u twee ruimtes in uw woning meer bij elkaar betrekken? Of wilt u een bepaalde ruimte in uw woning groter laten ogen? Of wilt u mogelijk een nieuwe voordeur laten plaatsen? Het is in tal van situaties interessant om een nieuwe glazen deur aan te schaffen. Dankzij ons aanbod van glazen deuren heeft u in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden. Bepaal goed in welke stijl de deur uitgevoerd moet zijn en hoe dik het glas bijvoorbeeld moet zijn.

Glazen balustrades

Bent u voor in woning of tuin op zoek naar een balustrade? Dan is de keuze voor een glazen balustrade de beste keuze. Met een glazen balustrade geniet u van een prachtige afscheiding, van een fraaie doorkijk en van de gewenste lichtinval. Doordat u door de balustrade heen kunt kijken, oogt een ruimte (binnen of buitenshuis) ook nog eens een stuk groter. U kunt glazen balustrades tegenwoordig in tal van soorten en stijlen aanschaffen.

Wij helpen elke dag gemiddeld weer 7 klanten aan nieuw glas. Dit doen we al jaren met veel plezier en toewijding.

Glazen balkon- en tuinafscheidingen

Quist Expert levert hardglas in verschillende diktes, bijvoorbeeld voor, hardglazen keukenwanden. Hard glas is een ideaal product om toe te passen bij drukke bijeenkomsten het glas kan namelijk veel doorstaan en is niet makkelijk breekbaar dat komt namelijk door de spanning in het glas.

De kans dat het glas zou kunnen omvallen verkleint de kans op ongevallen de breuken van het glas heeft onscherpe korrels wat de kans op verwondingen verkleint.

Beloopbaar glas

Gelaagd glas wordt soms ook wel eens veiligheidsglas genoemd. De werking is dan ook hetzelfde. Het glas bestaat uit 2 lagen met daar tussen een transparante (onzichtbare) laag van kunststof. Bij een breuk van het glas worden de delen van de ruit bij elkaar gehouden door die tussenlaag. Hierdoor ontstaan er geen gevaarlijke scherven of openingen in het glas. In auto’s wordt tegenwoordig ook vaak gelaagd glas toegepast.

Gelaagd glas kan natuurlijk wel kapot gaan of scheuren. Dan is het handig dat dit door een vakkundige glaszetter aangepakt wordt. Quist Expert wil graag uw glaszetter zijn. Wij vervangen graag uw gelaagd glas. Eerst zorgen wij voor een  tijdelijke oplossing (mits nodig) waarna wij de ruit inmeten en bestellen. Zodra deze bij ons binnen is komen wij uw ruit vervangen.

Keuken achterwanden

Keukenwanden van glas zijn een voortzettend trend. Door de ontwikkeling op het gebied van glas heeft keukenwand glas zichzelf ontwikkeld tot een duurzaam product. Het zorgt namelijk voor een mooie uitstraling en geeft een groot overzicht in uw keuken.

Een groot voordeel aan een keukenwand glas is dat het goed schoon te houden is en dat maakt het product zeer hygiënisch en de keukenwanden zijn uiteraard hittebestendig.

Glazen wanden en deuren

Om uw woning optisch groter te laten ogen, bieden glazen wanden en deuren uitkomst. Met glazen wanden en deuren laat u een ruimte groter ogen, terwijl u ook nog van de gewenste lichtinval geniet. Bijkomend voordeel is dat u uit veel glassoorten, wanden én deuren kunt kiezen. Bij Quist Expert zijn wij in staat om alle mogelijke glazen wanden en deuren te leveren. Bekijk ons aanbod of neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Glas bestellen

Wilt u één van onze glasproducten bij ons bestellen? U kunt dit snel via onze website doen, maar u kunt ook bijvoorbeeld telefonisch contact met ons opnemen, bel ons dan op 085-760 45 70. Dat laatste is raadzaam als u nog vragen heeft of van goed advies voorzien wilt worden. Glas bestellen dot u bij Quist Expert in ieder geval met een gerust hart. Wij leveren kwaliteit, leveren het glasproduct snel en kunnen het glas ook direct voor u plaatsen. Vakkundig, top kwaliteit en betaalbaar.

Glas afhalen

Wilt u een kleiner glasproduct bij ons bestellen? Als u dit glasproduct bij ons bestelt, kunt u dit veelal binnen een paar uur bij ons afhalen. Zodra het glasproduct klaar voor u ligt, krijgt u hier bericht van. Wij pakken het glasproduct alvast in beschermingsmateriaal in, maar adviseren u om uiterst voorzichtig het glasproduct te vervoeren. Uiteraard kunnen wij de glasproducten ook voor u vervoeren en bij u plaatsen. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!