Direct een glaszetter spreken?
Bel ons op 085 – 04 79 222.
Google waarderingen 5/5
5/5

Triple glas – HR +++ Glas

Triple glas, ook wel bekend als HR+++ glas of driedubbelglas, is een hoog rendement glas dat zeer goed isoleert. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat het glas uit drie glasplaten. Tussen deze glasplaten zit een edelgas (argon) wat voor een zeer sterke isolering zorgt. Dankzij dit gas komt er geen kou van buiten naar binnen en verdwijnt er geen warmte van binnen naar buiten. In nieuwbouwprojecten zie je tegenwoordig steeds vaker triple glas terug dankzij zijn duurzaamheid.

Wat is triple glas?

Driedubbelglas is momenteel het best isolerende glas op de markt. Het is de verbeterde versie van HR++ glas. Dankzij zijn hoge isolatiewaarde zorgt het glas ervoor dat de warmte binnenshuis blijft, het niet tocht in huis en geluid beter wordt geïsoleerd. Het is een zeer duurzaam glas dat zowel goed voor het klimaat is (minder stookkosten) als voor uw energierekening. Het glas bestaat uit drie glazen met een onzichtbare metalen coating, wat ervoor zorgt dat er twee luchtspouwen tussen het glas worden gecreëerd. Deze luchtspouwen worden vervolgens gevuld met edelgas (argon), wat zorgt voor een sterk isolerende werking.

Voordelen triple glas

Triple glas plaatsen

Op zoek naar een glaszetter voor uw triple glas? Bij Quist Expert kunnen we HR+++ glas voor u plaatsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas waardoor het glas altijd snel geleverd kan worden. Het is ook mogelijk om maatwerk op te leveren op aanvraag. Natuurlijk is het zaken doen met een betrouwbare partij erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan het juist omgaan met onze klanten. Kwaliteit is bij ons een speerpunt en wanneer dit (zoals bij ons) samengaat met een goede prijs heeft u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team zal altijd van tevoren aangeven wat de verwachte kosten zullen zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag, geeft u ons de kans om onze betrouwbaarheid en service te laten zien?

Waarom Quist Expert?

Subsidieregelingen

De overheid stimuleert alle huishoudens om huizen beter te isoleren. Sinds 1 januari 2022 doet de overheid dit ook met een subsidieregeling op isolatieglas. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u tot 30% subsidie krijgen op de aanschaf en plaatsing van isolatieglas. Wel is het belangrijk om te weten dat de subsidieregelingen door de overheid regelmatig aangepast worden. Doe dus goed onderzoek naar de actuele subsidieregeling op isolatieglas. Met zo’n regeling is het plaatsen van isolatieglas in ieder geval nóg interessanter.

Wij helpen met de aanvraag!

Heeft u bij ons isolatieglas gekocht? En laat u dit isolatieglas ook door ons plaatsen? Voordat wij de factuur naar u opsturen, helpen wij u graag met het aanvragen van de subsidie bij de overheid. Wij hebben hier inmiddels veel ervaring mee, waardoor dit aanvraagproces voor ons geen geheimen meer kent. Voor u betekent dit een groot voordeel; u heeft hier zelf minder omkijken en u kunt soms van een grote subsidie genieten.

Benieuwd wat Quist Expert voor u kan betekenen?

Ons verkoopteam staat klaar om u te voorzien van eerlijk advies!